miercuri, 9 iulie 2008

Atac la persoana

Okay...Sa o luam de fapt sa o iau cu inceputul: toata povestea care se va desfarusa mai jos a pornit de la un subtil atac surpriza...Okay..Omule..te avertizes:ti-o iei.La modul teoretic,la modul intelectual...La modul spiritual.Pentru ca....Vorbeste gura fara tine...Si esti,cel putin la capitolul gandire,un mare somnambul!
Okay,let's get the show on the road!
De cand te-am cunoscut,prima data,mergand la un fest,te-am "ginit" ca sa spun asa...De ce? Hm.. "da,asa sunteti voi Gemenii"...Poftim?M-ai intrebat ceva?Ti-ai luat timpul sa incerci de fapt sa vezi cum sunt,cat si ce anume pot?Nu....ai purces direct la a-mi pune o stampila.Pe care eu evident,nu am acceptat-o...A trecut mai repede decat o ploaie de vara.
Faptul ca ai o oarecare varsta ( nu esti un domn in etate,sa ne intelegem...esti doar un cvasi-adult), nu ma impresioneaza cu nimic...Pentru ca...nu ai de unde sti cate carti am citit eu.Poate comparativ cu tine,am citit carti substantiale si poate de mai buna calitate intelectuala.Poate de fapt mai bine de o treime din cartile citite de tine nu au un substrat decat vag intelectual sau simbolistic.
Esti un tip care pierde timpul si il iroseste si pe al altora...Ai gasit pe cineva care a admis de la bun inceput ca esti superior si ai dat-o in bara...Dar ai dat-o urat de tot..Cu 5 vorbe,ai reusit sa te cobori de pe piedestalul pe care fusesei,intr-adevar,urcat fara rost.Dar cel putin ma bucur ca ai revenit la statutul de om.Nu cred ca il meriti pe cel de zeitate in ale gandirii....Sau poate in ceea ce te priveste...il meriti..In ceea ce priveste restul lumii...Stai calm...Sunt oameni mult mai cunoscatori in ale vietii decat tine si care totusi isi iau timpul sa cunoasca o persoana inainte sa o bage intr-un dosar impreuna cu altii.
Cunostintele tale legate de insii cu care te intersectezi se bazeaza pe...?Pe zodii?Hai sa fim seriosi...Macar puteai sa te bazezi si tu pe mediul social,pe genele mostenite...Pe ceva mult mai potrivit secolului in care traim...Okay,poate am o trasatura din zodia in care sunt dar...Hey,nu zodiile ii fac pe oameni..Oamenii fac zodiile.
Cat despre copilul care te-a coborat de pe piedestal...Ave ea!Era cazul.

Si nu,acum nu sari in sus...Nu e vorba de nici o confruntare...Sunt doar opiniile mele proprii si personale,exprimate pe blogul meu propriu si personal!

Ave moi!

Niciun comentariu: